مقالات آموزشی

 

 

 

مشاورین حاضر در کلینیک
آتنا سادات میررجائی
آزاده امیر
فاطمه قانعی مطلق
میترا ضیایی عاقل
مریم مرواریدی
عطیه تقوی
محمدرضا سعیدی
محمد حسین سلمانیان
مینا شعبان زاده
هانیه میر
سمیه قاصری
حسین چم حیدری
جانان محبوبی
سمانه خمسه ای
محمدرضا ودادمفرد
سعیده باقری
سارا خواجه افضلی
طیبه صابر
محمدرضا صنم یار
سیما سیفی
حق به جانب بودن
6- شخصیت 2-اختلالات شخصیت 2-اختلال شخصیت افسرده 2-سبب شناسی شخصیت افسرده افکار غیرمنطقی؛ شاه‌کلید ورود به دالان افسردگیحق به جانب بودن
ارسال شده در تاریخ: 23 خرداد 1392

در این خطای شناختی اغلب حالت تدافعی دارید و بر آن هستید که پیوسته درست بودن نقطه نظر خود را ثابت کنید. در این شرایط همه فرضیه های خود را درست می پندارید، اعمال و رفتار خود را بی کم و کاست می دانید. اشخاصی با این برداشت اغلب عقاید دیگران را نمی پذیرند و معمولاً در مقام دفاع از خود هستند. شخص با این برداشت گمان می کند که همۀ تصمیماتش درست و به جاست و هر کاری که می کند آنرا به بهترین شکل انجام می دهد. کسی که همیشه حق به جانب است گمان می‌کند که هرگز خطایی از او سر نمی زند. کسی همیشه حق به جانب است که به ندرت تغییر می کند زیرا در گرفتن اطلاعات جدید دشواری دارد.

تعمیرکاری از روی عادت در سر راه منزل به کافه رستورانی می رفت تا لبی تر کند. اغلب بعد از ساعت 7 به منزل می رسید و زنش هرگز نمی دانست که چه زمانی باید شام را حاضر کند. وقتی موضوع را با شوهرش در میان گذاشت او با عصبانیت گفت:« این حق یک مرد است که بتواند فراغتی برای خود داشته باشد.» این مرد مدعی بود در حالیکه زنش تمام مدت روز را استراحت می کند و او در کار و تلاش است. به عبارت دیگر این مرد تحت تاثیر ذهنیت خود گمان می کرد که حق به جانب اوست و در نتیجه نمی توانست نقطه نظر زنش را درک کند.

تاریخ آخرین ویرایش: 3 مرداد 1392 - 12:47:40
اقدام کننده: پشتیبان
تعداد مشاهده: 4714